Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

MURCIR Kitap Koleksiyonu Hizmete Sunulmuştur.

MURCIR Kitap Koleksiyonu

Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (MURCIR), 1994 yılında, uluslararası ilişkiler alanındaki güncel gelişmeler ve tematik çalışmalar hakkında düşünsel bir platform oluşturmak amacıyla, Prof. Dr. Kemâli SAYBAŞILI’nın öncülüğünde Marmara Üniversitesi İngilizce Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyeleri tarafından kurulmuştur. 20 yılı aşkın bir süre boyunca merkeze destek veren öğretim üyeleri, araştırmacı ve öğrencilerin katkılarıyla oluşturulan MURCIR Koleksiyonundaki 1.682 adet kitap, Marmara Üniversitesi Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kütüphanesi'ne bağışlanmış ve 2019 yılında işlemleri tamamlanarak tüm araştırmacıların hizmetine sunulmuştur.

Bu sayfa Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından en son 22.07.2019 16:44:25 tarihinde güncellenmiştir.