Akademik Açık Arşiv Kayıt Formu

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Marmara Üniversitesi Kurumsal Akademik Arşiv çalışmaları kapsamında üniversitemiz akademik personellerinin çeşitli platformlarda açık erişimli olarak yayımlanmış her türlü akademik çalışmalarının görünürlüğünü arttırmak ve uluslararası açık erişimli indekslerde harmanlanmasını sağlamak amacıyla “Kurumsal Akademik Açık Arşiv Sistemi (DSpace)” kurulmuştur.

Bu amaç doğrultusunda, Marmara Üniversitesi Akademik Açık Erişim ve Kurumsal Arşiv Politikası çerçevesinde mevcut akademik çalışmalarınız ve ileride yapacağınız tüm akademik çalışmalarınızın DSpace Marmara platformunda (dspace.marmara.edu.tr) yer alması için, formun eksiksiz doldurulması ve akademik çalışmaya ait dosyanın yüklenmesi gerekmektedir.

İşbirliğiniz için teşekkür eder, akademik çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Akademik Açık Arşiv Kayıt Formu

pdf, doc formatında dosya yüklemelisiniz.

Bu sayfa Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından en son 02.03.2020 14:00:03 tarihinde güncellenmiştir.