Marmara Üniversitesi Açık Erişim Sistemi Kayıt Formu

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Marmara Üniversitesi Kurumsal Akademik Arşiv çalışmaları kapsamında üniversitemiz akademik personellerinin çeşitli platformlarda açık erişimli olarak yayımlanmış her türlü akademik çalışmalarının görünürlüğünü arttırmak ve uluslararası açık erişimli indekslerde harmanlanmasını sağlamak amacıyla “Marmara Üniversitesi Açık Erişim Sistemi” kurulmuştur.

Bu amaç doğrultusunda, Marmara Üniversitesi Açık Erişim Sistemi Politikası çerçevesinde mevcut akademik çalışmalarınız ve ileride yapacağınız tüm akademik çalışmalarınızın DSpace Marmara platformunda (http://openaccess.marmara.edu.tr) yer alması için, formun eksiksiz doldurulması ve akademik çalışmaya ait dosyanın yüklenmesi gerekmektedir.

İşbirliğiniz için teşekkür eder, akademik çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Marmara Üniversitesi Açık Erişim Sistemi / Marmara University Open Access System

pdf, doc formatında dosya yüklemelisiniz.

Bu sayfa Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından en son 16.03.2021 16:08:45 tarihinde güncellenmiştir.